Rozsądne jedzenie pomaga spalać kalorie

Jedz, bo głodówka jest fatalna

Trzeba
jeść, aby stracić
nadmierne kilogramy. Jednak odchudzać się
{trzeba|należy| rozsądnie. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko należy włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty mleczne.
Najkorzystniej dawać
łącznie białka zwierzęce oraz roślinne.
Potrzebne są też tłuszcze. Nie przybiera się na wadze od tłuszczu, ale wówczas, gdy
zjadamy zbyt wiele kalorii.
Tłuszcz trzeba spożywać w
niewielkich ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są niezbędne w planie
żywienia. Tłuszcze dają aż 30 procent energii, a
zatem należy konsumować około 70 gramów
tłuszczu dziennie. Tłuszcze sycą oraz ograniczają glukozę we krwi. Kaszasyci, ale nie tuczy. Możnazjeść
6-7 łyżek kaszy każdego dnia i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców trzeba
mieć w diecie, ale nie wolno jeść
winogron, bananów, śliwek – te owoce mają bardzo
dużo cukru. Można konsumować jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce konsumuje się po
obiedzie, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są ogromnie zdrowe. Po godzinie 18.00 nie powinno
się zjadać owoców, bo nie strawi się
ich przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
dziennie powinna skonsumować
każda dziewczyna, aby
szybko
trawić i przyspieszyć
przemianę materii.
Najlepsze jedzenie
oraz sytość pozwalają zrzucać kilogramy
w sposób błyskawiczny. Dlatego warto
przygotować racjonalne odchudzanie.

 tabletki na odchudzanie 137 zł

ocet jabłkowy a tabletki na odchudzanie