Jedz mało i chudnij

Wartościowa
dieta oznacza zjadanie warzyw,
owoców, roślin strączkowych – a wszystko to w wyliczonych proporcjach. 40 procent diety
muszą stanowić warzywa. W
efektywnej diecie muszą
znaleźć się pomidory, papryka, bakłażan, cukinia, brokuły, botwinka,
cebula, czosnek, cykoria, dynia, fasolka szparagowa, kalafior, kapusta, ogórki
i wiele innych warzyw. Nie może w niej
zabraknąć szparagów oraz szpinaku. Najlepiej
przyrządzanych w wodzie lub na parze, nie smażonych,
bez wielu dodatków. Ryby, drób, jaja kurze i
przepiórcze, mięso wołowe należy jeść raz lub dwa razy w
tygodniu. Cukier można spożywać od
czasu do czasu, czyli bardzorzadko,
bo nie jest to składnik potrzebny w planie
żywienia.Jedzenie co trzy godziny
sprawia, że nie jesteśmy wygłodzeni i organizm nie
zbiera kalorii na zapas, nie domaga się wielkich ilości
pożywienia. Codzienne jedzenie jest
kluczem do szybkiego
gubienia kalorii. Porcje jedzenia powinny być małe –
jedząc niewiele możemy być syci,
naukowcy to opisali. 4-6 łyżek tłuszczu dziennie
z pewnością jest właściwe. Oleje
roślinne i oliwa są bardzo
dobre dla zdrowia. Orzechy włoskie
{zawierają|mają w sobie|posiadazdrowy tłuszcz, więc
trzeba je koniecznie włączyć do
lekkiej diety. Należy
spożywać rzeczy jak najmniej
przetworzone, bo jedynie takie są bardzo zdrowe, mają w
sobie to, co najlepsze. Warto zrezygnować z dań sprzedawanych
w puszkach i słoikach, bo są one praktycznie bezwartościowe. Produkty muszą być najlepszej
jakości, bo tylko wysoka jakośćjest gwarancją dobrego
posiłku.

tekst dostepny na stronie : viagra

kamagra w zelu